ADANA / SEYHAN - ALİYA İZZET BEGOVİÇ ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık! Programımız, öğrencilerimizin neşe dolu gösterileri, öğretmenlerimizin özenle hazırladığı etkinlikler ve herkesin katılımıyla tam bir şölene dönüştü. Bu özel günün ruhunu yansıtan tüm anılar için içtenlikle teşekkür ederiz.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu günü unutulmaz kılan sevgili öğrencilerimize teşekkürler!

OKULUMUZDA YAPILAN DEPREM TATBİKATI

Sivil Savunma Haftası kapsamında, okulumuzda, deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz güvenli bir şekilde tahliye edildi. Öğrencilerimize "Doğal Afetler" hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ock

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK kıymetli misafirimiz olarak okulumuzu ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret, eğitim kalitemizi artırmak ve başarılarımızı paylaşmak adına büyük bir fırsat oldu. Hep birlikte daha güzel yarınlara yürümek için bu değerli deneyimi değerlendireceğiz.

ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. YILINDA, ATA'MIZI SAYGI VE MİNNETLE ANDIK...